Gör Oscarsgalan lite extra spännande

Alla som älskar film ser fram emot Oscarsgalan hela året. Ett sätt att göra det hela lite mer spännande är att satsa på den du tror kommer att vinna. Du kan skapa ett konto på ett online casino och ta del av glamouren. Med en bet365 Bonuskod kan du få ut lite mer av ditt spelande och få en extra bonus i någon form när du skapar ditt nya konto.

Oscarsgalan är helt klart höjdpunkten på nöjesåret för mig; den innefattar allt som jag älskar med film och filmstjärnor. Här har du all glamour och vackra kläder du kan önska dig men egentligen handlar det om vad filmindustrin har lyckats åstadkomma under året. Visst anser många att en hel del filmer inte uppmärksammas helt enkelt för att de är fel sort filmer men jag tycker att man lätt kan överse det. Det är precis vad det ser ut som – en kväll där filmstjärnor klär upp sig och där man firar de bästa av de större Hollywoodfilmerna.

Vilka är nominerade?

I år hoppas jag verkligen att filmen Hidden Figures tar hem en Oscar för bästa film och en för bästa skådespelerska i en mindre roll. När det gäller andra nomineringar hoppas jag att Ruth Negga vinner för bästa skådespelerska och Ryan Gosling för bästa skådespelare. Ruth Negga gjorde något helt fantastiskt i filmen Loving och det är helt klart en av de bästa filmerna jag någonsin sett. Den handlar om ett par som förändrade en gammal lag i en av USA:s delstater som förbjöd äktenskap mellan personer av olika raser. Deras äktenskap ledde till en rättegång som ändrade lagen. Negga är inte bara en otrolig skådespelerska, hon är också en intressant person som verkligen förtjänar ett pris för hennes prestation.

La La Land är kanske en av årets mest omtalade filmer men jag måste erkänna att jag inte var särskilt intresserad av att se den. Om jag är helt ärlig tyckte jag att det hela såg fånigt ut och musikaler överlag är inte min favoritgenre. Så fort jag sett den här filmen var jag dock tvungen att erkänna hur fel jag haft. Det är en perfekt film, underhållande och lättsam samtidigt som den diskuterar hur man tar itu med att ens drömmar inte förverkligas. Det är så klart inte en tung film men den är välgjord och musiken är bättre än väntat.

När det gäller tecknade filmer är både Moana och Zootopia nominerade. Båda filmer är charmiga och välgjorda nog att du som vuxen också kan njuta av dem men de är fortfarande färgglada och roliga nog att vara tilltalande för barn.

Hur du tar dig igenom hela galan

Enligt mig är det fusk att skippa vissa delar av galan, eller till och med att kolla på den senare. Det gäller att du ser den live, och att du ser hela galan. Det är något särskilt med att följa hela evenemanget från början till slut. På det viset missar du inget! Det gäller dock att du planerar lite i förväg så att du orkar med det hela. Först och främst är det bra om du har sovit tillräckligt natten innan men det fungerar också bra att dricka ett par koppar kaffe! Sen vill du så klart ha godis eller andra snacks tillgängliga. Själv tycker jag att popcorn är ett måste men det är också bra att ha något sött nära till hands för att hålla sig vaken!

Leave a Reply