Filmstjärneglamour

Ok Oscarsgalan är kanske inte här på några månader ännu men det är aldrig för tidigt att planera. Glamouren på den röda mattan är något helt unikt, vare sig det handlar om större galor eller mindre. Vissa stjärnor är alltid imponerande med vad de har på sig och visar unik stil i vilket scenario som helst. Ni har kanske själva några favoriter – jag har definitivt mina. Nedan listar jag några av mina absoluta favoriter när det handlar om stil, särskilt på den röda mattan.

Cate Blanchett

En otrolig skådespelerska som dessutom har en fantastisk karriär. Hon är både vacker och intelligent och det syns verkligen. Hennes stil på den röda mattan är alltid stilren och klassisk även om hon ibland tar ut svängarna lite grann. Inför varje Oscarsgala är hon höjdpunkten när det gäller stil för mig. Den beiga klänningen hon bar till galan 2014 var både modern och samtidigt en liten nick åt den klassiska glamouren från 40-talets Hollywood.

Lupita Nyong´o

Det är självklart mycket enklare att se glamorös och stilig ut om man är så underskön som Lupita Nyong´o är. Hon är en ny favorit för mig då jag såg henne för första gången i 12 Years a Slave och hon är förtrollande som skådespelare. Detsamma gäller för hennes stil. Samma år som Cate Blanchetts beiga klänning bar hon en vit klänning med vid kjol och djup urringning som fick henne att se ut som en gudinna!

Benedict Cumberbatch

Herrarna är inte att förglömma. Det är inte alltid lika spännande att kolla in vad de har på sig men vissa av dem tillför något extra. Benedict Cumberbatch är en av dem. Hans stil är alltid på den konservativa sidan men eftersom han är en skådespelare som påminner väldigt om legender som Bogart är det passande, och han är också någon jag alltid håller utkik efter.

Håller ni med?

Leave a Reply