Nya TV-serier att följa

Om du läst något jag skrivit tidigare har du säkert märkt att det handlar mycket om att hitta tid för lite fantasi och underhållning i vardagen. Jag älskar ett bra TV-program och det händer oftare än jag helst vill erkänna att jag till och med kollar på ett avsnitt medan jag äter frukost. Det ger mig lite inspiration för dagen, och det är ett perfekt sätt att varva ner efter jobbet när maninte orkar gå ut. Jag kollar till och med på bussen eller tunnelbanan för att få tiden att gå lite fortare.

Action eller inte?

För min del handlar det alltid om att välja mellan action eller inte. Action är helt klart inte bara för killar, det är en underskattad genre när det gäller glamour och stil. Grejen med action är att det är snyggt, och famför allt fullt av fantasi. Så för mig gäller det vanligtvis om att välja mellan action eller komedi, och oftast vinner action. Om man nu kan kalla Sherlock för action, det stämmer kanske inte… Men annars finns det ju Dexter och American Horror Story för den som vill ha lite extra spänning. Dock skulle jag kanske inte kolla på någon av dem på bussen, det kanhelt klart ge ett underligt intryck!

Gammalt är inte nödvändigtvis gammaldags

Jag gillar att hålla kolla på när något nytt släpps men det är också värt din tid att hålla kolla på klassiker. Ofta finns det mycket man missat helt enkelt för att det var före ens tid men det är ingen ursäkt. Om jag resonerat på det sättet hade jag helt klart gått miste om massor som kan förgylla en annars tråkig stund. Gillar du retro-stilen när det gäller kläder är gamla filmer och TV en otrolig källa för inspiration. Själv älskar jag 70-talsstilen men föredrar du 40-talet har du tur eftersom så många klassiska filmer gjordes under den perioden. Det är bara att söka lite på nätet så kommer du helt klart hitta något nytt!

Leave a Reply