Städer där du kan se kändisar

Kändisar finns såklart överallt i världen. Men det finns vissa städer där det finns större chans att du kan stöta på en kändis. Vill du åka på semester till en stad där du har chansen att se kändisar? Då finns det många städer att välja bland. Det är som regel ställen där du kan njuta av nöjesindustrin. Planera din nästa resa till någon av städerna som nämns här nedan och öka dina chanser att träffa en kändis.

Saint Tropez 

Saint Tropez är en liten fiskestad som är belägen vid Franska rivieran. Det är ett ställe dit många kändisar älskar att resa. Staden erbjuder lyx, dyra restauranger och bra shopping. Kändisar som Beyonce och David Beckham brukar åka till Saint Tropez på semester. 

Cannes

Ett annat ställe på Franska rivieran där du kan träffa kändisar är Cannes. Det är heller inte enbart under filmfestivalen i maj som du kan stöta på kändisar, utan hela året runt. Här har kändisar som Angelina Jolie och Johnny Depp varit på semester. 

Mauritius

Mauritius är en paradisö som många kändisar har som favoritresmål. Det är inte så konstigt då det är en ö som är fylld med vita stränder och lyxiga hotell. En kändis som älskar att besöka Mauritius är Robert de Niro. 

Los Angeles

Los Angeles är ställe nummer ett som du vill åka till om du vill se kändisar, och uppleva nöjesindustrin på ett nära hål. I Hollywood spelas många filmer och TV-serier in. Det är också många kändisars hemstad. I Los Angeles finns det även bussturer du kan ta för att se kändisarnas hem. Det finns även inspelningar av TV-shower som du kan gå på, och därmed öka risken att se kändisar markant. Nästan varje vecka finns det också premiärer av filmer som du kan gå på. Där du kan se de bästa i Hollywood gå på röda mattan. 

New York

New York är också en stad där många kändisar är bosatta och där även filmer och TV-serier spelas in. Det är även här som kända Broadway finns där du har chansen att se musikaler och teater tillsammans med kändisar. I centrala New York går det att hitta kändisar i varje hörn, men i områden som Soho är det speciellt vanligt att hitta kändisar. 

London 

I London bor det många kändisar som kommer från just England men även från övriga Europa. Även i denna stad spelas det in många filmer och serier. 

Stockholm

Om du vill stöta på kändisar i Sverige är det Stockholm du måste besöka. Det är en stad där de flesta svenska kändisarna är bosatta, men även en stad som det är vanligt att internationella kändisar besöker. Vissa stora kändisar har även valt att ha sommarhus i Stockholm.