Gå från jobb till fest utan problem

party-venue-wicklowAlla som jobbar dagligen känner igen sig i scenariot då vännerna vill gå ut efter jobbet, men när man jobbar sent kan det vara svårt. Det är inte helt lätt att gå från en lång dag på jobbet till festen utan att känna sig trist och tråkig. Om du som jag inte jobbar på den mest glamorösa arbetsplatsen finns det dock några enkla saker du kan göra för att känna dig på topp istället för trött och sliten.

Klackar i väskan

Det fina med ett par snygga klackar är att de inte väger mycket, särskilt inte när det handlar om ett par lätta högklackade sandaler. Lägg dina fina skor i en plastpåse eller liknande och släng dem i väska så kan du hur lätt som helst byta om och göra en helt vanlig outfit till något mycket snyggare. Även du bara har jeans och en tröja på dig kan ett par klackar lyfta det oändligt. Dessutom förknippar många av oss ett par klackar med fest så genast lyfts humöret! Om du har trötta fötter efter en sag på jobbet kan du satsa på ett par kilklackar som är relativt bekväma.

Lite extra ögonskugga

Att gå från dagssmink till fest är också enkelt, det är bara att lägga till en extra detalj som du inte ofta använder till vardags. Det kan vara läppstift eller ögonskugga, eller till och med lösögonfransar, det viktiga är bara att det förändrar din look så att du känner dig redo för att ha roligt. Som alltid handlar det mer om hur det känns än det ser ut. För egen del kan jag helt klart säga att smink är en enorm del av min innan-jag-går-ut proces så det är en stor hjälp om jag känner mig lite trött.

Drick inte för mycket

Om du redan är trött kommer det garanterr göra dig tröttare att dricka för mycket så försöka varva det med vatten så håller du lite längre, och dessutom gör det lättare för dig om du måste jobba nästa dag och inte vill vara bakfull på jobbet!

Leave a Reply